Skip to content

Ontdek Paviljoen Hanzezicht

Dé ideale locatie voor feesten, partijen en bedrijfsactiviteiten in Kampen

Feesten & Partijen

Heb je iets te vieren? Vier het bij Paviljoen Hanzezicht en ervaar een onvergetelijke tijd. Onze locatie biedt de perfecte ambiance voor allerlei feestelijke gelegenheden en onze professionele service zorgt voor een feilloos verloop van jouw evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsuitje, bij het Paviljoen Hanzezicht ben je aan het juiste adres voor een feest om nooit te vergeten!

Bruiloft

Jullie droombruiloft vieren bij Paviljoen Hanzezicht in Kampen? Wij zorgen ervoor dat jullie grote dag onvergetelijk wordt met onze prachtige locatie, culinaire hoogstandjes en professionele service. Of jullie nu houden van een intieme ceremonie of een groots feest, wij maken jullie bruiloft op maat en volledig naar jullie wensen.

Groepen

Bij Paviljoen Hanzezicht in Kampen ben je aan het juiste adres voor een gezellige tijd met groepen. Onze locatie biedt volop mogelijkheden voor feesten, partijen en andere groepsbijeenkomsten. Met onze gastvrije service, heerlijke gerechten en prachtige locatie aan het water, maken wij jouw bijeenkomst tot een succes!

Zakelijk

Organiseer een succesvol bedrijfsuitje bij Paviljoen Hanzezicht in Kampen! Wij bieden diverse activiteiten en arrangementen voor vergaderingen en bedrijfsfeesten. Met onze gastvrije service, unieke locatie aan het water en uitstekende faciliteiten, maken wij van jullie bedrijfsactiviteit een onvergetelijke belevenis.

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

De velden met een * zijn verplicht.