Skip to content

Restaurant en Terras

Zowel in ons paviljoen als op het terras serveren wij koffie, gebak, heerlijke broodjes en bieden wij een uitgebreid en verrassend assortiment aan ‘Comfortfood’ voor lunch, diner en borrel!  Ook kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan ijsjes, frisdranken, bier, wijnen, cocktails, snacks en borrelplanken!

Neem gerust plaats op ons grote terras waar met het comfort van onze luxe loungesets en fijne voorzieningen er genoten kan worden van het unieke uitzicht, de ondergaande zon en uiteraard onze eigentijdse en onderscheidende menu- en drankenkaart

Onze wijnkaart is met veel aandacht en liefde samengesteld, en biedt een uitgebreide selectie van knisperende en frisse witte wijnen tot verrassend zoete opties.

We hebben elke wijn zorgvuldig geselecteerd op smaak, kwaliteit, balans, zuiverheid, karakter, mondgevoel én afdronk. Onze wijnen zijn afkomstig van druivenrassen en wijnbereidingen die eeuwenlang historisch geworteld zijn in het land, of zelfs de regio, van het betoverende druivensap in jouw glas.

Of je nu op zoek bent naar een glas of fles bubbels, een zomerse rosé of een krachtige rode wijn, we hebben voor elk wat wils. En als je op zoek bent naar de perfecte wijn bij jouw gerecht, laat het ons weten – we adviseren je graag!

Download onze wijnkaart en reserveer snel jouw plek bij ons. Kom genieten van een heerlijk glas wijn op ons prachtige terras aan de IJssel. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en jouw smaakpapillen te verwennen!